Projecten …

Project roadmapProjectmanagement is echt míjn vak. Ik wil veel van het project weten, om zo samen met mijn team het project succesvol op te leveren. Elk project is nieuw, omdat de omstandigheden van 2 projecten nooit gelijk zijn. Dat nieuwe en onvoorspelbare maakt dat ik op mijn best ben als projectmanager.

 

Mijn werkwijze …

Bij elk nieuw project begin ik met informatie te verzamelen. Wat is er al over bekend? Welke oplossingen zijn er al voor bedacht? Wie heb ik nodig om het project tot een succes te maken? Daarna ga ik de lijnen uitzetten, draagvlak creëren binnen de organisatie, om ervoor te zorgen dat het project goed zal eindigen.

 

Project ervaring …

Ik werk al zo’n 15 jaar als projectmanager en ik heb in verschillende branches gewerkt. Zo heb ik als projectmanager gewerkt bij KPN Callcenters (later overgenomen door SNT), ING, XS4ALL, KPN Telecom en bij het Zaans Medisch Centrum (zorg). Juist de diversiteit aan branches en bedrijven trekt mij aan. Hiernaast vindt u een aantal voorbeelden van projecten waarbij ik betrokken ben geweest.

Reacties zijn gesloten.