Referenties

Referenties over Sandra van der Tuuk

“Sandra is een gedreven medewerker die gaat voor de klus zonder het doel van de klus uit het oog te verliezen. Daarbij toont ze durf, gaat de confrontatie niet uit de weg maar laat het nooit zo ver komen. Met andere woorden een fijne medewerker ook al ben je niet van het zelfde team met de zelfde doelen.”
–>Referentie van projectmedewerker, werkzaam als Consultant

 

“Sandra worked effectively in a demanding project, and delivered results on time as promised.”
–>Referentie van Program Director Global Service Centres, KPN Getronics

 

“Sandra is een snelle denker en komt snel van gedachte tot resultaat. Afspraak is afspraak bij haar. Kan goed lijnen uitzetten en richting geven. Trefwoorden: snel, geordend, accuraat, aardig en betrouwbaar. Echt een aanwinst voor ons bedrijf zowel professioneel als mens!”
–>Referentie van collega en projectmedewerker Consultant/Trainer, Speechcom

 

“Het is erg fijn om met Sandra samen te werken tijdens het op poten zetten van De vrouw van 2011 event. Sandra is zeer professioneel en het is goed te merken dat Sandra heel veel projectmatige werkervaring heeft opgedaan. Daardoor heeft zij in haar coördinerende rol als trekker van het PR-team prima werk afgeleverd. Sandra is proactief, werk hard, is goed in het tijdig en volledig communiceren van de voortgang en informatieoverdracht van de PR-team naar de overige teamleden en naar de rest van de organisatoren.”
–>Referentie van collega organisator bij evenement de Vrouw van 2011

 

“Ik heb Sandra tijdens onze samenwerking bij XS4ALL leren kennen als een professional die gaat voor kwaliteit. Haar expertise en creativiteit zijn een waardevolle aanvulling voor de opdrachtgever en het team.”
–>Referentie van collega Projectmanager

 

“De administratie van Sandra is altijd prima op orde. Sandra is zeer gedreven, vasthoudend en resultaatgericht en is succesvol in het behalen van haar resultaten bij de klant. Zij stelt concrete doelstellingen en houdt hier ook aan vast.  Zij houdt voldoende controle en levert volgens afspraak op. Zij houdt overzicht en stuurt, waar nodig, bij.

Sandra heeft een goed gevoel voor haar omgeving en weet zich snel aan een nieuwe situatie aan te passen zonder zichzelf daarbij weg te cijferen. Sandra is in staat om snel tot samenwerking met anderen te komen. Zij weet snel haar plek in het team te vinden en zij is prettig om mee samen te werken. Sandra is intelligent en weet zich nieuwe zaken snel eigen te maken. Zij staat open voor feedback en doet hier ook wat mee.”
–>Referentie van direct leidinggevende

 

“Sandra heeft zich laten zien als een enthousiaste, professionele, flexibele, analytische en creatieve projectleider, die mede door haar resultaatgerichtheid en kwaliteitsbesef gekoppeld aan een enorme betrokkenheid de projecten in teamverband tot een positief resultaat wist te brengen.

Sandra heeft prettige omgangsvormen, een vriendelijke uitstraling, is representatief en kon het met alle geledingen in het ziekenhuis goed vinden.”
–>Referentie van direct leidinggevende

 

“Sandra acteert gedegen, met doorzettingsvermogen en maakt zaken af. Zij weet zich nieuwe materie snel eigen te maken. Stuurt mensen op een vriendelijke en effectieve wijze aan, en weet door kennis van zaken, creatieve invalshoeken en met flair het beste in een projectteam los te maken.”
–>Referentie van collega

 

“Ik heb Sandra leren kennen als een professional met grote inzet en hart voor de zaak. Ze heeft kennis van de business, processen en gaat voor kwaliteit!”
–>Referentie van collega

Reacties zijn gesloten.